top of page

Our Services

Trycksaker.jpg

TRYCKSAKER

Vi kan hjälpa er med ALLA trycksaker både som privatperson och företagskund. Vi trycker allt möjligt från visitkort, brevpapper & kuvert, broschyrer, foldrar & häften, affischer, vykort eller personliga tackkort. Vi kan även erbjuda foliering på bilar och fönster samt banderoller och beachflaggor och mycket mycket mer. Kontakta Stefan eller Susanne så fortsätter vi konversationen på telefon eller email.

Product Photography

Product photography tells you a lot about the item from size, shape, colour, and even how it is used. There are many different types of product photography. From simple studio product images to the lifestyle approach, products in action, group photos of a product line, product packaging, and more. We take product photography seriously here and know how important it is to correctly represent our customers product in picture.

GRAPHISK DESIGN & ORIGINAL ARBETE

Vår starka sida inom den grafiska delen är absolut vår kreativitet och förmåga att tänka utanför ramarna och leverera det vi visualiserar. Vi älskar design, vi älskar färg & form och vi fullkomligt älskar att utveckla starka, individuella varumärken tillsammans med våra kunder. Ett bra samarbete är A och O och vi dyker djupt in i märkets DNA för att leverera just precis det våra kunder vill ha (och kanske lite som de inte visste om att de inte kan leva utan). Kontakta Lena för era design behov!

Edge of Scandinavia.jpg
b3d_studio.jpg

FOTOGRAFI

FOTOGRAFERING

Vi fotograferar i studio på Limhamn eller ute hos kunden.
I studion gör vi allt från produkt- & katalogfotograferingar till reklambilder och porträtt. Ute hos en kund kan det tex vara nya bilder till en hemsida där det behövs porträtt på personal, bilder på produktion och kanske film som förklarar någon process deras tillverkningen. 

SOCIAL MEDIA- & CORPORATE FILM PRODUKTION

Video och rörligt material är idag en självklarhet i sociala medier. Alla känner vi väl till YouTube och Vimeo. Men även de andra stora sociala medietjänsterna så som Facebook och Instagram lägger stort fokus på video och livesändningar. Det är mycket lättare att skapa intresse och engagemang, samt få räckvidd, med video jämfört med annat material i sociala medier. Vi har många års erfarenhet inom Social Media- & Corporate Films. Låt oss hjälpa er berätta er historia på skärmen.

Ska%CC%88rmavbild%202019-10-22%20kl.%202
bottom of page